Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Karriereveiledning

HR Mercki tilbyr karriereveiledning til personer som ønsker hjelp til valg av utdanning og yrke, samt til arbeidssøkere og personer i omskolering, og til medarbeidere i bedrifter under nedbemanning og omorganisering.
Vi benytter et profil og samtaleverktøy vip-24 som bidrar til økt bevissthet om egne styrker og muligheter. Verktøyet fremmer prestasjoner og proaktivt atferd i forhold til arbeidsliv, studier og livet generelt.

Den kartlegger våre viktigste profiler som verdier, interesser og personlige preferanser i jobb og privat med det mål å:

  • Se nye muligheter i jobb, studier og fritid
  • Fremme motivasjon, mestring og engasjement
  • Skape en meningsfull hverdag med overskudd til å takle små og store utfordringer

Sammen setter vi opp mål og handlingsplan som samsvarer med resultatet av samtaler.

I neste fase holder vi jobbsøkerkurs i grupper eller individuelt, som omfatter undervisning i jobbsøkerverktøy som å skrive CV, søknad, kartlegging av potensielle arbeidsplasser, oss via kontaktskjematelefonsamtaler, registrere CV i diverse jobbdatabaser, nettverksbygging, intervjutrening m.mer.

Hvis du er jobbsøker kan vi promotere deg til rett arbeidsgiver. Vi gjør en jobbmatch i forhold til dine jobbønsker og resultater fra karriereveiledningen.
Kontakt oss via kontaktskjema for pris.

bilde

Share on Facebook

Logg inn